שיטת פאולה עזרה לרצפת האגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/06/2010 | 02:15 | מאת: דליה

אני בת 49 הגעתי לתרגל את שיטת פאולה לאחר שביופידבק וחיזוק דרך פילאטיס לא עזרו לי לדליפת שתן חמורה כתוצאה מתאונת דרכים קשה.בביופידבק עבדו עימי באופן ישיר על הסוגר הקידמי בו בזמן שלא יכולתי להרגיש את המקום.בשיטת פאולה קיבלתי תרגילים לשרירים טבעתיים רחוקים כמו עיניים ופה אשר החזירו לי את התחושה לאיזור ריצפת האגןוחזרתי לשלוט ללא דליפה!. האם אתה ממליץ על שיטה זו גם לצניחת שלפוחית (אימי אובחנה עם צניחה קלה)תודה

15/06/2010 | 09:47 | מאת: ד"ר קונדריאה

בביצוע נכון שיטת פאולה היא התעמלות טובה ויכולה לעקב צניחה מכוון שהיא מחזקת וסוגרת טוב יותר את מבוא הנרתיק. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה