ירידת שלפוחית השתן בדרגה 3

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/06/2010 | 11:48 | מאת: דבי

שלום ,אני בת 59+ שלוש,לוקחת סימבססטין,שאלתי: כמה דרגות יש בירידה? האם אפשר בעזרת שיטת פאולה לתקן את הירידה? האם בעזרת טפול פיזיאוטרפי? בנוסף ,יש לי זהום בשתן שלא מצריך אנטיביוטיקה כיום, רק במצב דחיפות או במעבר מחום לקור יש לי בריחת שתן בד"כ בכניסה לבית.בנוסף יש לי ירידה של הנרתיק בדרגה 1 אודה על תשובתךוהצעה לטיפול

11/06/2010 | 02:33 | מאת: טובה

שלום אני בגילך והיתה לי צניחת רחם בדרגה 2.פניתי לשיטת פאולה שעזרה לי.ממש ראו את השיפור לפני ואחרי...באולטרא סאונד.הבנתי מהמורה שלי שהשיטה יכולה לעזור גם בצניחת נרתיק כמו שאת שואלת כאן.לא יודעת אם גם ברמה 3? יש אתר של עמותת מוסמכים בשיטה. שם יש רשימת מורים לפי איזורים בארץ. כדאי לך לבדוק.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה