קרית מוצקין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2010 | 10:59 | מאת: זיוה

שלום אני בת 51 אני בריאה לחלוטין מאוד שומרת על תזונה טובה עדיין במחזור אבל בהפסקות ארוכות ילדתי בניתוח קיסרי לידה אחת 3 הפלות יזומות מזה כמה שנים אני סובלת מבריחת שתן במיוחד בזמן מאמץ או שיעול והתעתשות ו/או בהליכה מרובה לרוץ אני ממש לא יכולה מדי פעם אני מבצעת תרגילים לחיזוק השריר האם זה מספיק? אודה לך על תשובה

07/06/2010 | 00:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בהפרעה באיכות החיים- את חומרתה את יודעת. ניתוח זעיר פולשני בדרך הלדן הוא פתרון מאוד יעיל ולא מסוכן לדליפת שתן במאמץ. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה