שאלה בקשר לבריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/05/2010 | 00:21 | מאת: טל

בחצי שנה האחרונה אני מרגישה לחץ בשתן ולא יכולה להתאפק זה קורה לי שאני שותה מים או כל משקה אחר בערך חצי שעה אחרי יש לי ממש לחץ ואני חייבת לרוץ לשירותים בחצי שנה הזאת ברח לי בערך 4 פעמים אחרי שממש התאפקתי ולפעמים שאני מתאפקת בורח לי קצת לפני שאני מגיעה לשירותים אני לא מצליחה להתאפק זה בא לי בפתאומיות אני בת 21 סכ"ה אני לא יודעת מאיפה זה בא לי מה עושים?

30/05/2010 | 10:26 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן והייתה ועדיין יש דלקת של כיס השתן. במידה ונושא זה נשלל פני לאורוגינקולוג יתכן וזאת שלפוחית רגיזה ואימון מסודר יעזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה