דוו המלך 2\17

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/05/2010 | 20:07 | מאת: פריה גבאי

שלום ד"ר אני כותבת לך היום כדי לישאול אותך כמה שאלות קטנות מאוד וחשובות. אני יודעת שאתה מקבל אמון אנשים בפורום. אני מקווה שאתה זוחר את הסיפור שלי. אני סובלת מחידק קולי בדרכי שתן כבר 7 חודשים. כל התקופה הזאות לקחתי אנטיביוטיקה בלי הפסקה כי החיידק לא נתן לי לחיות מהכאבים. כמו שסיפרתי לך היפסקתי את הטיפול אנטיביוטיקה כי לא יכולתי יותר מהכאבי בטן . עכשיו אני לוקחת טיפול טיבעי של שמן אורגנו אני לא מרגישה טוב לגמרי אבל זה קצת עזר לי. אבל כי תוצאה מכל האנטיביוטיקה עכשיו יש לי פיטריה בגינלית candida עכשיו היתי אצל הגינקולוג ד"ר גולשתיין הוא נתן לי טיפול של 3 ימין. סיפרתי לו שיש לי תור אצלך שבוע הבאה ביום שלישי. הוא אמר לי שהוא מכיר אותך טוב שאתה רופא מומחה שאתם חברים. וד"ר גולשתיין אומר שהוא גם אורגינקולוג כמוך ושאל אותי למה אני רוצה ללכת אליך . ואמר שאני לא צריכה טיפול של אורוגינקולוג . הוא רוצה ליפנות אותי לרופא זהומולוג. אני מאוד מפחדת מרופא כזה. זה מסוכן ללכת למירפא כזאת אפה יש אנשים חולים מזהומים?. אני מספיק סובלת מהדבר הזה שיש לי בשתן . לא רוצה לידבק מחידקים אחרים. אני מאוד מפחדת. תעזור לי בבקשה להחליט מה לעשות אתה יכול לתפל בי ולתת לי טיפול לדלקות שתן החוזרות ביגלל החיידק קולי. כי ד"ר גולשתיין אומר שזה לא העינין שלו ושהאו לא יכול לעזור לי בעינין הזה. אז אתה מטפל ודברים יותר קשורים לדרכי שתן ?לא כמו ד"ר גולשתין דוד?.למרות ששניכם אורוגינקולוגים. מה דעתך להמשיך רק אצל אורולוג? או זהומולוג? או שאתה הרופא שלי אני מצפה מי תשובה ברורה יותר כדי להחליט שמאוד חשוב לי בבקשה ד"ר אלקסנדר אני אישה שמאוד סובלת. רק אתה יכול לעזור לי כרגע תודה רבה פריה.

05/05/2010 | 19:58 | מאת: פריה גבאי

שלום ד"ר היקר היום הלכתי לקחת את הבדיקות שתן האחרונות שעשיתי. וקיבלתי תשובה שאפילו הרופה המישפחה לא ידע אך להסביר לי מה נתוצאות. והאורולוג שלי רק ביום שני שבוע הבא נימצא במירפאה. אז אני כותבת לך את התוצאות אולי אתה יכול להסביר לי את התשובה. ולהמליצ לי מה לעשות.כמו שאני מםבירה לך במיכתב הקודם לא לקחתי טיפול אנטיביוטיקה אחרי הבדיקה הקודמת שעשיתי בשתן. אז היה לי 100.000 e/coli ומאז עברו חודש. ביום רישאון עשיתי בדיקה בהיום קיבלתי את התוצאות. שתן כללי ph 5.0 nitrit negative ketone negative glucose normal urobilinogen normal bilirubin negative protein negative leucocytes 500.00 erythroytes 25.00 שתן מיקרוסקופיה leucocytes field 6.00 erythrocytes field 3.00 בקטריולוגיה urine culture תרבית שלילית. ד"ר אני לא מבינה לפי מה שכתוב אין חידקים בשתן. אבל יש erythrocytes גבוהים וגם leucocytes בוהים לפי הרופאה שלי יש לי דלקת שתן אבל אפה החיידק שגורם לזה. או זה מצב אחר. אמרתי לך שרק טיפלתי במיץ חמוציות וגם ושמן אורגנו. כי מאוד פחדתי מהמצב שהיתי שלקחתי הרבה אנטיביוטיקה. אז אני היום לא רציתי לקבל שום טיפול ליפני ליראות רופא מומחה. אני מיצטהרת שאני מפריע לך עם כל זה אבל אם תענה לי תודה פריה. בי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה