שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/04/2010 | 20:17 | מאת: רעות

אנוכי בת 23 ישנם פעמים שאני קמה כ7 פעמים בלילה להתפנות וזאת לאחר ששתיתי במהלך היום כליטר נוזלים וזאת כאשר גם במהלך היום אני נגשת להיתפנות כ- 5-6 פעמים אך ברוב הפעמים מדובר 2-3 פעמים בלילה הדבר מפריע לי לשינה רציפה רציתי לדעת לדעת מה הבעיה?ומהו הטיפול בכדי לצמצם את התופעה ראוה אני לנכון להדגיש כי איניני שותוה המון במהלך היום ובטח שלא לפני השינה אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה.

23/04/2010 | 12:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת כנראה מכיס שתן רגיז. פני לאורוגינקולוג לברור מסודר. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה