גיל היתבגרות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/04/2010 | 14:22 | מאת: מישהיא

אז כן תענו בבקשה כי לא איבני עוד מעט יהיה לי ומה זה ביכלל לי זה יכל כי לילדה אחת מהכיתה שלי יש אתזה והיא ביכלל כל כך גבוה שמתאימה ליהיות לכיתה ן או משהוא כזה מבינים אז לי זה יכל ליקרות וגם אני לא ישנה טוב בלילה תענו תודה

23/04/2010 | 12:10 | מאת: ד"ר קונדריאה

בקשי מאמא או סבא שיקחו אותך לרופא ילדים. את בסדר גמור אבל צריך לראות אותך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה