גיל היתבגרות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/04/2010 | 16:00 | מאת: מישהיא

כשאני עושה פיפי אז ליפצים זה כואב בסדדים מיתרוקן וגם ניראה לי שעוד מעט יהיה לי גיל היתבגרות לפי כל הסימנים אני גבוה נורע לגיל שלי ויש לי כבר סהר במקומות נשיהים ודברים כאלה אז יכל ליהיות שיהיה לי עוד מעט גיל היתבגרות בת 10 כיתה ד.?

23/04/2010 | 12:08 | מאת: ד"ר קונדריאה

בקשי מאמא שתקח אותך לרופא ילדים. הוא ידבר אתך ויראה כיצד לעזור. גיל 10 הוא גיל בסדר להחלת תהליך התבגרות.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה