כאבים בצדדים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/04/2010 | 18:39 | מאת: סופי

שלום . אני בת 59 בריאה בדרך כלל. מזה כחודש אני סובלת מכאבים בצדדים בבטן התחתונה . בשני הצדדים בצורה סימטרית . בדיקות השתן תקינות . בדיקות דם כימיה והמטולוגיה תקינות . בנוסף לאחרונה אני גם סובלת מסחרחורות . פעם סבלתי מורטיגו.מעבר לזה אין לי תופעות אחרות . אני מוטרדת מאוד. מה יכול להיות המקור לכאבים ? האם יש קשר בין הסחרחורות לכאבים? הכאבים באים לידי ביטוי רק במצב ישיבה על הכיסא . לא בשכיבה ולא בהליכה . תודה מראש. סופי

23/04/2010 | 12:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לרופא נשים. הסיבות רבות מכדי לפרוש אותן כן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה