דלקות חוזרות עקב קיום יחסים - חוסר התאמה?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

12/04/2010 | 09:15 | מאת: שרון

אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן עקב קיום יחסים כבר 7 חודשים (עם בן זוג קבוע). המצב היה שונה עם בני זוג אחרים. זה בטוח לא בעיית הגיינה. האם יכול להיות חוסר התאמה פיזית? האם יכול להיות חוסר התאמה הורמונאלית (למשל, שנוזל הזרע שלו משנה אצלי את הסביבה)? לאן אפשר להפנות שאלה זו? אני צריכה עזרה, אי אפשר יותר עם אנטיביוטיקה...

14/04/2010 | 12:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

בהחלט יכולה להיות חוסר התאמה. יש להמנע ממעבר ממגע אנאלי לוגינלי. ויתכן ומדובר בדלקת כיס שתן עקה היחסים המוכרת בעיקר בנשים צעירות בשנים הראשונות. פני לאורוגינקולג לברור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה