שלפוחית רגיזה ?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/04/2010 | 22:56 | מאת: דניאל

שלום, שמי דניאל ואני בת 16 החל מבערך לפני שנה אולי יותר יש לי צורך ללכת לשירותים לעיתים תכופות. כלומר כל חצי שעה אולי פחות אולי קצת יותר. כלומר למשל אני שותה כוס מים, מיייד אחר כך אני חייבת ללכת לשירותים. בלילה לפני השינה אני הולכת לשירותים אבל אם אני צופה בטלוזיה כרבע שעה ואחר כך רק הולכת לישון, אני חייבת ללכת לשירותים שוב. בשבוע הבא יש לי בדיקות דם. האם עליי לערוך בדיקה אחרת בנוסף לבדיקה זו בכדי לגלות האם יש לי שלפוחית רגיזה ? תודה מראש.

10/04/2010 | 16:57 | מאת: ד"ר קונדריאה

בדיקת שתן לכללית ותרבית חשובה. עליך לספר זאת לרופא הילדים ולהעיז וללכת לרופא נשים. יש לבדוק מספר דברים נוספים לפני קביעת האבחנה. בברכה

29/05/2010 | 01:10 | מאת: דניאל

תודה רבה דוקטור, דבר שני, מדוע עליי ללכת לרופא נשים ? דבר שלישי, האם ישנו סיכוי שזה קשור לתסמינים כלשהם של סכרת נעורים ?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה