דויו המלך 17.2 ערד.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/03/2010 | 19:59 | מאת: פריה גבאי

לאחר בדיקה של מיקרולוגיה מצאו בשתן ת החיידק קולי. במשך חצי שנה אני לקחתי בל מיני סוגים של אנטיביוטיקה. והחידק לא מת. הוא עמיד לכל האנטיביטיקה שלןקחים דרך הפה. כרגע סיימתי טיפול של 10 ימים של MACRODENTIN. בחמישה הימים הראישונים של הטיפול הירגשתי יותר טוב אבל כשהימשכתי עם הטיפול המצב יחמיר. אין לי חום אבל ליפמים יש לי צמרמורת של קור. כואב לי הגב התחתון מאוד וגם הבטן מיתנפחת לי אחרי שאני אוכלת. אפילו דבר קטן. חצי שנה אני סובלת. ולא מוצאת פותרון. אני שותה 6 כוסות כל יום של חמוציות . בגם מיץ לימון במיים. עכשיו הרופא אמר לי שאני צריכה לקחת רק כדור אחד ביום של macrodentin

28/03/2010 | 06:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

לעיתים יש צורך באנטיביוטיקה מניעתית כפי שקבלת מהרופא המטפל. השאלה היא מדוע הדלקות חוזרות. אורוגינקולוג יוכל לעזור למצוא את הסיבה ולטפל בה. בברכה

28/03/2010 | 18:39 | מאת: פריה

תודה על התשובה המהירה ד"ר. אבל אני עונה על שאלך לגבי למה הדלקת חוזרת. היום היתי אצל הרופא המטפל. והוא אומר שהחיידק לא חוזר פשוט הוא לא מת. זה אותו חייק e.coli לצערי שום אנטיביוטיקה מצליחה להרוג אותו. היום הרופא נתן לי טיפול אחר zinat 500 מ"ל פעמיים ביום. אני צריכה לקחת 5 ימים פעמים ביום כדור שלם. ואחרי חמישה ינים חצי כדור פעמיים ביום. אני לא הבנתי למה . רק אחרי הטיפול אני יכולה לעסות עוד בדיקת שתן. אבל היום בדקו לי. את הפיפי עם הסתיק והרופא אמר שאין לוקוציתים שהפיפי נקי אבל שיש דם בשתן אתה יכול להסביר לי מה. וגם למה החיידק לא מת . או שזה לא כל פעם אותו חיידק. ד"ר בלי למות אין לי כח יותר. תעזור לי לאן ליפנות אולי אתה מכיר שם של רופא טוב שיכןל להציל אותי . תודה רבה לך פריה.

28/03/2010 | 18:51 | מאת: פריה

ד"ר אני בבקשת סליחה שאני כותבת כל כך הרבה פעמים פשוט אני חולה בלי כח. אז יש לי שאלה קטנה אליך. האם אתה יכול לטפל בי. האם אתה שייך למכבי. אני בקופה מכבי. אז אני שמח לבאו אליך כמה שיותר מהר. תודה ד"ר עם לא תן לי בבקשה שם של רופא טוב.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה