צניחה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/03/2010 | 12:48 | מאת: גלית

שלום ד"ר. האם במצב של צניחה שהיא ממש ניראת ז"א יוצאת כלפי חוץ כבר חייבים לנתח? האם אפשר גם לסדר את זה באמצעות פיזיוטרפיה.? דבר נוסף אם אני מחליטה שלא לנתח אפשר לשאת במצב כזה הריון רגיל? תודה

27/03/2010 | 14:32 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין חובה לנתח אך המצב ימשיך וידרדר. פיסיוטרפיה לא תעזור. ניתן לנסות התקן נרתיקי, טמפונים. זה לא יפריעה להריון ולידה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה