שאלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/03/2010 | 09:18 | מאת: רישונית

שלום. אני חולה בטרשת נפוצה ומקבלתת השתן 2 דטרוסיטול בגלל בעיות במתן שתן. האורולוג שלי הציע לי לקבל זריקת בוטוקס בשלפוחית השתן כדי להקל עלי את נושא דליפת השתןבאמצע היום.[אני מקבלת את הכדורים בבוקר ובערב].האם הטיפול ידוע? מקובל? יש לו הצלחה? תודה מראש רישונית

20/03/2010 | 17:29 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן. למצבים של כיס שתן רגיז שלא נשלט עי תרופות זהו טיפול מתאים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה