דימומים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/03/2010 | 14:35 | מאת: מודאגת....

שלום דוקטור. אני בחורה בת 32. יש לי צניחה של ריצפן האגן, כל הזמן מסתובבת עם "כדור בין הרגליים". הוא ממש בולט החוצה.השאלה שלי מה עושים. וגם בימים האחרונים יש המון דימומים. עברתי בדירה אצל רופא נשים נאמר לי שיש צניחה משמעותית והדימומים הם כנראה מפצע באזור. האם יש חשש לדימומים? מה עושים . ? והאם אני יכולה להיכנס עוד להריון וללדת גם כשיש צניחה כזו? תודה רבה...

20/03/2010 | 17:28 | מאת: ד"ר קונדריאה

אין לך בעיה להרות ןללדת. הבעיה היא הצניחה. לפי דבריך את זקוקה לניתוח שיהיה יעיל ולא יפריע להריונות הבאים. זהו נושא אורוגינקולוגי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה