בריחת שתן במאמץ שיעול

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/03/2010 | 17:35 | מאת: נמר

לפני כחודש נתקפתי בשיעול חזק וכתוצאה מכך לא היתה לי שליטה על הסוגרים תקופה ארוכה והתחלתי להשתמש בפדים, התופעה החמירה בלילה, עכשו פחתה הבעיה משום שפחת השיעול ולעיתים קורה שישנה דליפה קטנה כתוצאה ממאמץ או שיעול, מה עלי לעשות ד"ר אלכס? ומה היא המלצתך בנידון ? והאם זה איתות כל שהוא, אני בת 63 תודה וחג שמח נמר.

19/03/2010 | 08:38 | מאת: שרה

בעייתי זהה לבעייתה של "נמר". אני בת 57. אשמח לראות את תשובתך. תודה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה