דלקות בדרכי שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/03/2010 | 21:04 | מאת: א.א

אני בת 29, התחלתי לקיים יחסי מין מגיל 21 ומאז אני סובלת מדלקות בדרכי שתן, ולרוב גם כאבים בזמן חדירה, הייתי אצל ד"ר אברמוב והיא אבחנה שיש לי ויסטבוליטיס וקיבלתי משחה לאילחוש, מה שהקל עליי לקיים יחסים ללא כאבים, הבעייה היא שלמחרת סבלתי שוב מדלקת בדרכי שתן, אני כבר ממש מתוסכלת אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי בבעיה תודה רבה.

20/03/2010 | 17:21 | מאת: ד"ר קונדריאה

מוכרת התופעה של דלקת כיס שתן לאחר יחסי מין. הטיפול הוא אנטיביוטיקה מניעתית לפני קיום יחסים. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה