צניחת שלפוחית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/03/2010 | 15:51 | מאת: בטי

לפני10 שנים עברתי ניתוח sling קדמי ואחורי , כעת שוב יש לי צניחה בדרגה 2 וגם של הרקטום, מוטרדת ,האם כל עשור צריכה לעבור שוב את הניתוח הנ"ל ומה גורם שוב לצניחה? תודה

17/03/2010 | 21:24 | מאת: בטי

את הניתוח הראשון עברתי בגיל 39 , דיי צעירה לכך

20/03/2010 | 17:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

חולשת הריקמה שלך הם כנראה הסיבה העיקרית לחזרת הצניחה. עליך לעבור ברור מלא אורוגינקולוגי ולהנתח שוב בשיטה שתותאם לך. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה