שלפוחית רגיזה אצל גברים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/03/2010 | 13:16 | מאת: Y.S

שלום, מזה כמה שנים שאני סובל מתכיפות במתן שתן. במהלך עבודה ממוצע אני כבר לא יכול לספור כמה פעמים אני הולך לשירותים אפילו שכשאני מגיע לשם אני מגלה (כבר לא למרבה הפתעתי) שלא הרבה יוצא. אני יכול ללכת 5 פעמים בלילה לפני שאני נירדם ולהתעורר פעם או פעמיים נוספות אחרי שכבר נירדמתי. אני לא מסוגל לצפות בסרט באורך מלא בלי לפחות הפסקת שירותים אחת. כבר ביקרתי בעבר אצל מספר אורולוגים ואחרי אין ספור בדיקות שלא הניבו מסקנות חד משמעותיות ואחרי שהחליפו לי כבר מספר פעמים את התרופות התייאשתי... האם יש פתרון למצב?

14/03/2010 | 07:58 | מאת: ד"ר קונדריאה

אנרא פנה לפורום אורולךוגי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה