השתנת יתר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/03/2010 | 01:36 | מאת: יעל

שלומ רב, אני בת 34(יש לי ילדה אחת בת 13 ) משתינה הרבה ביום ובמיוחד אחרי שתיית כוס מיימ אני חייבת ללכת לשירותים מה יכולה להיות הסיבה לכך?? בן אדם נורמלי כמה פעמים משתין ביום ואחרי כמה זמן משתיית כוס מיים? אודה על תשובה

14/03/2010 | 07:56 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן ואת סובלת מכיס שתן רגיז. יש מקום לברור אצל אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה