שלפוחית היפוטונית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/01/2004 | 23:54 | מאת: שירי

האם יש סיכוי שהגיע לצניחת שלפוחית? איך זה בא לידי ביטוי?איך יודעים שהיא צנחה? מפחדת נורא כי אני סובלת מקאודל אקווינה סינדרום ולכן אין תחושות

24/01/2004 | 08:48 | מאת: ד"ר קונדריאה

את סובלת מתסמונת נוירולוגית. הסיבות להתפתחות צניחה אינן נוירולוגיות ולכן את לא בסיכון יתר משמעותי לצניחה. מכל מקום צניחה היא מצב הנראה ונמוש ע"י האשה- גוש בולט בין שפתי הפות (וכמובן מאובחן בבדיקה גינקולוגית). בברכת בריאות שלמה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה