לחץ מתמיד בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/02/2010 | 13:51 | מאת: ארז פאני

אני בת 60, אין לי סכרת, לא צניחת רחם או שלפוחית, סבלת מכאבי גב תחתון והרגשה של לחץ, לא שותה יותר מידי, מרגישה צורך לתת שתן כל הזמן, מתאפקת בלילה מה יכולה להיות הבעיה שלי, קשה לתפקד ככה תודה

01/03/2010 | 14:06 | מאת: ד"ר קונדריאה

עליך לעבור ברור אורוגינקולוגי. יש לשלול בעיה תיפקודית כגון התרוקנות לא שלמה. כנראה שאת סובלת משלפוחית רגיזה והטיפול היעיל יהיה תרופות להרגעת כיס השתן. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה