תרגילי רצפת אגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

22/02/2010 | 17:42 | מאת: רחל

לאחרונה שמעתי ממדריכת הכנה ללידה שלא חייבים לנשוף בזמן כיווץ רצפת אגן ולשאוף בזמן הרפיית רצפת אגן, אלא שניתן לתרגל תרגילי רצפת אגן עם נשימה ספונטנית איטית ועמוקה מבלי להתאים את השאיפה ונשיפה לכיווץ והרפיה של שרירי רצפת האגן.לי למשל יותר קל לתרגל לפי השיטה שלה אבל אני מפחדת לגרום לעצמי נזק כי זה מנוגד לכל מה שלמדתי בעבר.מה נכון ? תודה

24/02/2010 | 15:05 | מאת: ד"ר קונדריאה

את צודקת- באופן מתוזמן עם הנשימה נכון יותר. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה