השתנה מרובה בשינה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

19/02/2010 | 12:23 | מאת: דניאל

שלום ד''ר,אני בן 59,בדיקת סוכר 89,בריא,לחץ דם תקין,יש לי תופעה,כשאני הולך לישון(ביום או בלילה) קם להטיל שתן כל שעה וחצי לערך, גם אם אני ממעיט בשתיה לפני השינה ונמנע מקפאין ואלכהול.זה קורה בתקופות,לא כל השנה,קורה ששבועות שלמים זה נרגע ואני קם מקסימום פעם בלילה,ואז זה חוזר,עשיתי צילום ct,לערמונית לא מצאו ממצאים,חוץ מהגדלה שפירה המתאימה לגילי,מה ההסבר לתופעה זו?האם יש תרופות אשר פותרות או מפחיתות את הבעיה? בתודה מראש

24/02/2010 | 15:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה לפורום אורולוגי בבקשה.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה