יזוק שרירי רצפת אגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/02/2010 | 11:53 | מאת: יעל

שלום, אני מעוניינת לחזק את שרירי רצפת האגן. שמעתי שניתן לעשות זאת באמצעות שימוש במשקולות קטנות. האם זה יעיל? האם כשהמשקולות בתוך הגוף צריך גם לבצע תרגילים כלשהם? האם זה מתאים לכולן? איפה קונים? תודה

19/02/2010 | 08:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

המשקוליות הן טמפוני פלסטיק במשקלים עולים. יש להחדירם ולהסתובב איתן חצי שעה ביום. ניתן לרכוש ברשתות םארם. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה