שאלת ניתוח-או קוביה? מה עדיף?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

27/01/2010 | 23:22 | מאת: מיכל

שלום. אני מבררת משהוא בשביל אמא שלי-בת 60. אמא שלי קבלה המלצה מרופא במחלקה של רצפת האגן ל: 1. או לשים דבר שנקרא קוביה-כל בוקר וכל לילה להוריד 2. או לעשות ניתוח להרמה-ויש חשש לפגיעה ברחם. רציתי לשאול האם ההמלצה הגורפת שלך היא ניתוח ? מה אחוזי ההצלחה?

03/02/2010 | 14:34 | מאת: ד"ר קונדריאה

בקוביה יהיה צורך להשתמש עד גיל 120. במידה ומצבה הכללי טוב ממליץ להתאים את הניתוח הנכון לטיפול דפיניטיבי בבעיה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה