בעיה...

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/01/2010 | 18:15 | מאת: חסויה

שלום, מגיל קטן אני סובלת מבריחת שתן בעת צחוק. כעת אני בת 17 ועדיין סובלת מזה, אולי קצת פחות. לא כל פעם שאני צוחקת בורח לי, אבל אם אני ממש צוחקת אז ככל הנראה שיברח לי, ואני יכולה להתאפק, אני לא צריכה כל הזמן פיפי. לא יודע לי על מישהו מהמשפחה שיש לו את זה.. אני יודעת שהרופא אמר פעם שצריך רק לעשות תרגילים וזהו אך אני לא יודעת איזה. אני לא יודעת מה לעשות, זה ממש מפריע לי, אשמח לעזרה, תודה.

19/01/2010 | 12:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני למכון פסיוטרפי של קופת החולים. בהדרכה נכונה תוכלי לחזק את ריצפת האגן.בברכה

19/01/2010 | 14:06 | מאת: חסויה

ראיתי בוואלה שיש תרגלים שאפשר לעשות בבית, אפשר לעשות אותם? או שעדיף לעשות עם מישהו מומחה?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה