צורך חזק בשתן בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

30/12/2009 | 02:43 | מאת: מי

שלום. אני בת 20 ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין כשנתיים. יש לציין כי יש אהבה גדולה ויחסי המין נהדרים. אך תמיד ברגע "השיא" כשאני מרגישה שאני עומדת להגיע לאורגזמה יש הרגשה חזקה של צורך להטיל שתן. ואז אני חייבת להפסיק ולא מגיעה **אף פעם** לאורגזמה אני משתדלת להתרוקן לפני יחסי המין.

04/01/2010 | 08:52 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר בסוג של שלפוחית רגיזה. האורגזמה גורמת להתכווצויות הרחם וכיס השתן. טיפול התנהגותי בביופידבק דרך פיסיוטרפיסטית מומחית לריצפת האגן עשוי לעזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה