שלום דר'

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

24/11/2009 | 12:33 | מאת: אמיר

אני הח"מ נכה המרותק לכיסא גלגלים אני סובל בדחיפות במתן שתם באופן כרוני בלילה אני נעזר בשני בקבוקים ליד המיטה למתן שתן ( עושה באחד וממלא את השני ) ויש לילות אני מסוגל למלא בקבוק אחד כמעט לגמרי. שמעתי שיש פטנט חדש יחסית שצינורית מאיבר המין שלי לנעל עם קיבולת של ליטר לאיסוף השתן אם אפשר לקבל מידע כזה או אחר על מוצר זה או אחר תודה רבה

25/11/2009 | 10:44 | מאת: ד"ר קונדריאה

פנה בבקשה לפורום אורולוגי שכן אני מטפל בנשים בלבד. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה