הטלת שתן מרובה בעיקר בלילה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/11/2009 | 15:54 | מאת: אורנה רדזי

אימי מתקרבת לגיל 90. סה"כ מצב בריאותי סביר. עברה לפני 27 שנים הוצאת גידול סרטנימהמעי הגס (ללא שקית).בעית סוכר סבירה לגילה (מקבלת 1/2 כדור גלובן ביום ושומרת על יציבות סביב ה-100). מקבלת אספירין לדילול הדם.זהו! מטילה שתן בליה כ-7-8 פעמים. משגע אותה. כיצד ניתן לעזור לה?

12/11/2009 | 10:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

מדובר במצב שכיח הנובע מהגיל והסכרת- שלפוחית רגיזה. טיפול תרופתי אנטי כולינרגי יעזור. תפני אותה לרופא משפחה או נשים מטפל. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה