כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

01/10/2009 | 13:51 | מאת: יעל

שלום. אני כרגע נמצאת בשבוע 17 בהריון השני, אחרי הלידה הראשונה התחלתי לסבול מכאבי גב בכללי לפעמים , בערך מתחילת ההריון השני התחלתי לסבול מכאבים תכופים יותר בעיקר כשאני מתאמצת או מתקופפת בניקיון הבית, הבעייה העיקרית שלי היא שלפעמים בלילה כשאני רוצה לקום לשירותים אני מרגישה כאבים ממש חזקים בגב התחתון והם לא עוברים עד שאני לא ניגשת לשירותים ז"א ממש כאבים גם בזמן הוצאת השתן. זה לא קורה לי בכל לילה אבל זה קורה לעיתים קרובות ודי מדאיגה אותי הבעייה. שאלתי היא מה הטיפול הרצוי ולמי אני אמורה לפנות אם אני בהריון? לרופא נשים או לרפואת משפחה. אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה יעל רוזנברג.

13/10/2009 | 10:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לרופא נשים מטפל. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה