אבחון של בצקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/09/2009 | 13:34 | מאת: שני

שלום רב, אני כ- 6 שבועות לאחר לידה ראשונה. פניתי לרופא הנשים שלי לבדיקה בעקבות תחושה מאוד לא נוחה בנרתיק. כשהסתכלתי ראיתי מעין גולה שניתן לדחוף פנימה וחששתי לצניחת רחם. הרופא אבחן כי זו בצקת בנרתיק. אני ממשיכה לסבול מהתופעה. שאלתי- האם יכולה להיות טעות באבחנה של משהו כמו צניחת רחם? האם כדאי ללכתה לחוות דעת נוספת בנושא? תודה.

13/10/2009 | 09:59 | מאת: ד"ר קונדריאה

זאת כנראה צניחה פני לחוות דעת נוספת. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה