ניתוח לצניחת שלפוחית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

16/09/2009 | 13:42 | מאת: אילנית

רציתי לדעת אני סובלת מבריחה במאמץ וחייה עם זה שנים, עכשיו היתחילו לי דלקות שתן וחיידק קולי, יש לי מחזורים סדירים למרות גילי 52, שמעתי שיש ניתוח שיכול לעזור לדליפה במאמץ, האם צריך להיות נקיים מחיידקים בזמן הניתוח, או שאפשר לבצע את הניתוח שיש חיידק, ואולי הסיבה של החיידק זה מצניחת השופכה? אם כל הטיפולים לא עזרו, אז מה לעשות?

17/09/2009 | 09:18 | מאת: ד"ר קונדריאה

במידה ויש סבל קליני צריך לבצע חיטוי כיס השתן- תרופתי לפני ניתוח. במידה והממצא הוא מעבדתי בלבד ללא הפרעה קלינית- אין לו חשיבות

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה