טיפול מונע

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/09/2009 | 12:12 | מאת: טליה

שלום רב הרופא נתן לי טיפול מונע לשלושה חודשים של מיקרודנטין, אבל התחלתי אותו אחרי הטיפול 4 פעמים ביום, ועכשיו 1 ביום, אני מרגישה שעדיין שורף לי השתן, ולא עבר, עשיתי תרבית, ובודאי שהתשובה תינתן עוד שבוע, השתן עכור ולא יפה, הייתי במיון, נאמר לי אם כל הטיפולים לא עזרו נצתרך לתת טיפול לווריד, אני יודעת שהחיידק לא עבר, כבר כמה חודשים רצוף , את התרבית עשיתי יומיים בלי טיפול לא יכולתי להמתין יותר, האם התשובות עלולות לצאת שגויות? האם דרך הוריד זה יעזור? עכשיו שבוע בלי טיפול לא מסוכן? מעניין שאני לוקחת את הטיפול הנכון לחיידק והוא לא מושמד,אבל רגוע, שאני מסיימת את הטיפול הוא שוב מתפרץ... אם יש חיידק ונותנים במשך תקופה ארוכה טיפול מונע ,אפילו שהחיידק לא חוסל, האם הוא לא יתפרץ יחד עם הטיפול מונע? תודה לך וחג שמח.

17/09/2009 | 09:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לבצע ברור אורוגינקולוגי לחיפוש אחר סיבת הדלקות, גיל ומצב הורמונלי, תיפקוד כיס השתן, ממצאים בתוך כיס השתן וכו בהתאם לאבחון יומלץ על טיפול

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה