דם בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

08/09/2009 | 21:08 | מאת: רווית

שלום ערב טוב שמי רוית והתכתבנו לפני כשבוע עשיתי בדיקת שתן תרבית וכללית 1.בבדיקה שתן כללית גילו לי לוקציטים 500 ושלוש פלוסים דם בשתן כמו כן התרבית יצאה שלישית העם הבדיקה תקינה או שאליי לפנות לרופא כמו כן הכאבים באזור הנרתיק לא משתפרים יחד עם הכאבי בטן התחתונה אני ישמח לקבל תשובה תודה רוית

11/09/2009 | 08:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

פני לרופא נשים. יתכן והתוצאה היא עקב הפרשה נרתיקית. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה