חיידק בשתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/09/2009 | 15:23 | מאת: טלי

שלום, אני בת 53, ברקע בילדות דלקת פרקים ראומטיק פיבר,היום מקבלת פרבליפ 40 מג, ואספרין בגלל חשש לאוטם שלא ברור ממש. לאחרונה אני מקבלת חיידקים כל פעם חיידק אחר בשתן, היו לי גם דלקות בנרתיק חיידקיות וגם לא חיידקיות, המצב ממש מציק כי הטיפולים לא עוזרים, קיבלתי מיקרודנטין, וזינט 2 מחזורים, ועכשיו עשיתי בדיקה, התרבית לא היגיע אבל ככל שמעכבים אותה ברור לי שהחיידק אי קולי או ידידיו עדיין בשלפוחית. יש לי בנתיים הבדיקות הללו.. PH (U) | | ( 5 * 5.5 ) 8 | Nitrit (U) | | NEGATIVE | Ketone (U) | | NEGATIVE | Glucose (U) | | NORMAL | Urobilinogen (U) | | NORMAL | Bilirubin (U) | | NEGATIVE | Protein (U) | mg/dL | ( 0 * 10 ) 30 | Leucocytes (U) | cell/µl | ( 0 ) 10 * 100 | Urine Remarks | | לחץ לתוצאות | Erythrocytes (U) | cell/µl | ( 0 ) 10 * 25 | שתן- מיקרוסקופיה Leucocytes (U)/Field | Leuco/F | * 8 | Erythrocytes (U)/Field | Ery/F | * 6 | Mucous (U) | | ++ | Squamous Epithelial Cell | | ++ | Calcium Oxalate (Crys) | | + | קיבלתי מחזור לפני כשבועיים, והדימום ממשיך עד עכשיו, אבל הדם ניראה יותר טרי, נקי המקום אדום וצורב, דימום קל מאוד, רק בניגוב ומעט על הפד אני כמובן אחרי הרבה אנטיביוטיקה, וחוששת שגם עתה יגיע לי תשובה חיובית, לפי הלוייקוציטים ניראה שכן. מה דעתך דוקטור?

03/09/2009 | 09:02 | מאת: ד"ר קונדריאה

את חייבת בדיקה אורוגינקולוגית. יתכן ואת צריכה טיפול מונע לחצי שנה ואולי תוספת הורמונים . בברכה

03/09/2009 | 21:26 | מאת: המשך...

הייתי בבדיקת אורוגניקולוג. נאמר שיש לי צניחה בשלפוחית השתן ובריחת שתן, ויש צורך בניתוח הרמה, המאמץ יש בריחה. האם ייתכן וזו הסיבה לחיידקים בשתן? האם כל החיידקים נכנסים לשלפוחית השתן בגלל הצניחה? אכן יש לי שוב אי קולי פעם שלישית והפעם קיבלתי ציפרודקס, בבדיקת האורוגניקולוג אמר לי הרופא ללחוץ ואז יצא שתן, ואז אמר שזו הסיבה לדלקות חוזרות, האם הבנתי נכון? אם אין קשר אני יכולה למשוך את זמן הניתוח, אבל אם זו הסיבה , אני אעשה את הניתוח.. חשוב לי להבין את הקשר בין השניים. תודה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה