שאלה לגבי שתייה ודלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/08/2009 | 14:05 | מאת: טלי

שלום רב. אם אינני מרבה השתייה, ולוקחת אנטיביוטיקה לחיסול חיידק אי קולי, האם יכולה להיות זו הסיבה לאי חיסולו של החיידק? האם אפשר לחלות בשלפוחית השתן ובנרתיק לסירוגין ללא יכולת שליטה פיזית, דהיינו מבפנים מערכת העיכול מעורבת בהדבקת השלפוחית? לדוגמה, עשיתי ממזמן קולנוסקופיה ומייד אחרי כן התעוררו חיידקי המעי בשלפוחית השתן.. האם ייתכן שלמרות שהחיידק רגיש לזינט אי אפשר לחסלו ב2 מחזורים? חוץ משתייה מרובה אני עושה הכל למנוע מהחיידק להיתקיים... האם בציסטוסקופיה היו רואים את הסיבה לנקב למשל? או למעורבות העיכול למשל? נאמר שהכל תקין..ויש צניחה רק של צינורית השתן... האם אתה רואה באיזה כיוון עלי לבדוק? תודה ד"ר

31/08/2009 | 06:45 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל שלא מסרת לי נתונים כפי שהתבקשת בראש הדף. דלקות שתן ונרתיק באשה מאוד שכיחות. יש להתיחס לגיל מצב הורמונלי ומחלות רקע. בכול מקרה כוון הברור הוא אצל אורוגינקולוג. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה