שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/01/2004 | 20:40 | מאת: רויטל

שלום יש לי שאלה, בזמן האחרון אני לא מצליחה להתאפק וברגע שאני מרגישה צורך ללכת לשירותים אני חיייבת לרוץ...פעם זה לא היה כך, אני בת 27 ולא הייתי בהריון...זה מציק לי ומפחיד אותי. יש לי משהו שאולי קשור לכך, בגלל עצירויות ממושכות שהיו לי אני חייבת לעשות חוקנים ולהכניס לחץ של מים במקלחת לפי הטבעת כדי להתרוקן, האם זה יכול לפגוע במשהו? תודה רבה

19/01/2004 | 09:38 | מאת: ד"ר קונדריאה

רצפת האגן היא חטיבה אחת ולכן יתכן קשר בין הפרעות בדרכי העכול והשתן. חוקן ומקלחת לא יזיקו למערכת השתן אך ברור לפי מכתבך שאת זקוקה לברור מלא מולטי דסציפלינרי לריצפת האגן. אנו בוולפסון היחידים המקיימים מרפאה כזאת. את מוזמנת לפנות בטל-5028490 בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה