קושי במתן שתן לאחר ניתו הרמת שלפוחית.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/08/2009 | 18:53 | מאת: רונית

שלום, אני רונית בת 48 ועברתי ניתוח הרמת שלפוחית לפני כשבוע. מאז אינני מסוגלת לתת שתן, ואני זקוקה לקתטר. רציתי לשאול אם הדבר נשמע נורמלי, או בעייתי?, לכמה זמן לדעתכם זה יימשך? וכמובן מה ניתן לעשות????. תודה מראש רונית.

24/08/2009 | 11:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

הסרט מתוח מידי וחוסם את השופכה לאחר שבוע של חוסר יכולת להתרוקן הסיכוי לשיפורקטן. יש צורך לחתוך את הסרט

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה