מתן שתן מרובה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/01/2004 | 14:40 | מאת: ל

שלום רב, הבעיה שלי היא למעשה מאז שאני ילדה קטנה, ואני לא בטוחה שזה בתחום ההתמחות שלך. מאז ומתמיד אני צריכה ללכת לשירותים לעיתים קרובות. זה מגיע לידי כך שלפעמים אני נמנעת לשתות הרבה, כדי לא לבלות חצי מהיום שלי בשירותים, או כי אני יודעת שאני לא אוכל להשתמש בשירותים לעיתים קרובות. בנוסף, וזו הבעיה העיקרית שלי בזמן האחרון - אני נאלצת לקום לשירותים בלילה בערך 3 פעמים, ומיותר לציין שזה פוגע בשינה שלי. אני בת 29 ומעולם לא הייתי בהריון. מה הסיבה לכך? מה אני יכולה לעשות בנדון? תודה רבה.

19/01/2004 | 09:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

את מתארת שלפוחית "עצבנית". יש צורך בברור אורוגינקולוגי וטיפול (שמרני- לא כירורגי) בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה