כאבים במתן שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/08/2009 | 12:41 | מאת: הילה

ד"ר קונדריאה שלום, אני כ4 שבועות לאחר לידה, לידת ואקום. וכל פעם שאני נותנת שתן אני מרגישה כאבים. במידה ואינני יושבת על האסלה הכאבים חלשים יותר וזוהי הצורה היחידה שבה אני נעזרת כיום. בלידה עצמה עשו לי תפרים עקב קרעים מיציאת העובר (לא חתכו אותי). אשמח לדעת מה ניתן לעשות וכיצד ניתן להקל ואם זה רומז על בעיה אחרת שיתכן וקיימת. תודה

15/08/2009 | 19:05 | מאת: ד"ר קונדריאה

זה קשור לקרעים שהיו בלידה קרוב לודאי. תבדקי אצל רופא נשים. יתכן והקרעים לא החלימו והצריבה עקב מגע השתן באזור. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה