צינתור לאחר כל הבדיקות האפשריות וזיהומים חוזרים

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/08/2009 | 12:25 | מאת: ו

דר קונדריאה שלום אני בת 59 מצנתרת את השלפוחית באופן קבוע כשלוש שנים. לבד מחוסר הנוחות ומהמגבלות הנוספות לעיתים קרובות נוצר זיהום של חיידקים שונים הטיפול אנטיביוטי לפי המלצת המעבדה. אין צורך לספר מדוע ריבוי אנטיביוטיקה אינו מומלץ האם יש לך המלצות לשמירה ולהימנעות מזיהומים חוזרים. החדרת הקטטר נעשית לאחר שטיפת המקום ושטיפת הידיים . שאלה נוספת האם קיים חומר מסכךשיהיה סטריליויוכל להקל על החדרת הקטטר ,לפעמים יש קושי בפעולה זו ושוב נוצר מצב של רגישות רבה באזור בטן תחתונה וצריבה אחרי מתן השתן.תודה לתשובותיך. ו

09/08/2009 | 12:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

את יכולה לשפוך על קצה הקטטר נוזל אסקראין, ישמש גם כחומר סיכה וגם למאלחש. בברכה

09/08/2009 | 13:50 | מאת: ו

שלום דר קונדריאה תודה על תשובתך. אני מבקשת להבהיר, בנוזל אסקראין האם כוונתך לג'ל עזרקאין? לא מכירה את הנוזל שהזכרת ובהגייה מזכיר לי עזרקאין המופיע למיטב ידיעתי כג'ל. אשמח לתשובתך.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה