משהו מוזר עובר על אימי

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

23/07/2009 | 14:04 | מאת: שלומית

שלום לכולם אימי בת 54 ומשהו מוזר עובר עליה, אימי לא הכי הגיינית משהו שדיי מפריע לי היא לא מרבה להתקלח ויותר מי זה שהיא הולכת לשירותים לעשות צואה היא אינה מנקה ביסודיות את שאריות הצואה ולכן נשארות לה בתחתונים. גם אחרי שהיא מכבסת האותם נשאר הריח הרע וגם על הרהיטים בבית אני רואה את שאריות הצואה. אימי מאוד חשובה לי היא עצמאית מאוד אבל כמו שאמרתי לגביי ההיגיינה היא ממש לא. הערתי לה על זה מספר פעמים, היו פעמים שהיא ניפגעה והיו פעמים שהיא אמרה בסדר אבל המצב לא השתנה. מה ניתן לעשות כדי לגרום לה ליהיות יותר הגיינית בלי צורך להגיד את זה במפורש.

24/07/2009 | 18:16 | מאת: ד"ר קונדריאה

לשלוח אותה לגינקולוג שיסביר את חשיבות ההיגיינה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה