רקטוצלה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

20/07/2009 | 10:40 | מאת: שירה

בבדיקה אצל רופא נשים לצורך הצרת נרתיק ניראו המימצאים הבאים: רקטוצלה בגודל 5-6 ס"מ. צניחה של הרחם ובנוסף אני סובלת מדליפת שתן במאמץ. הייתי רוצה לדעת אם אזדקק לשני ניתוחים 1. הסרת הרקטוצלה. והרמת הרחם. וניתוח שני להצרת הנרתיק? במידה שניתן לבצע ניתוח אחד בלבד האם כירורג גניקולוגי יכול לבצע את הניתוח או שאני אמורה לבצעו אצל מנתח אחר?

24/07/2009 | 18:13 | מאת: ד"ר קונדריאה

על הניתוח להתבצע כולו בפעם אחת עי אורוגינקולוג המומחה לניתוחים מסוג זה. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה