מתן שתן מרובה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/01/2004 | 13:05 | מאת: ל

שלום רב. אני לא יודעת אם הבעיה שלי קשורה אליך, אבל אני אנסה. הרבה פעמים אני נאלצת לרוץ לשירותים לעיתים קרובות - במקרים של קור ושל שתייה מרובה. אני יודעת שאלו מקרים שמשפיעים על השלפוחית, אך במקרה שלי, אני מעדיפה לא לשתות במשך היום יותר מ- 4 כוסות, מאחר שאז כל 10 דקות אני צריכה ללכת לשירותים. השיא הוא בלילות - כמעט כל לילה אני קמה לשירותים לפחות פעם אחת בלילה, וישנם לילות שאפילו יותר מ- 3 פעמים. מיותר לציין שזה פוגע באיכות השינה שלי. אומנם אני סובלת מקור בדרך כלל, אך בלילות אני דואגת שיהיה לי חם ונעים, כך שזו לא הסיבה לצורך שלי ללכת לשירותים, וגם אין קשר לשתייה לפני השינה (זה קורה כשאני שותה או לא שותה לפני). האם זה בתחום ההתמחות שלך? האם אתה יכול לומר מהן הסיבות לכך, ומה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? האם יש קשר לכך שאני סובלת מרמות פרולקטין גבוהות (ומאוזנת באמצעות כדורים)? תודה ושבת שלום.

19/01/2004 | 09:17 | מאת: ד"ר קונדריאה

כן זאת בעיה אורוגינקולוגית של שלפוחית "עצבנית". היא לא קשורה לפרולקטין גבוה. יש צורך באבחון- אצל אורוגינקולוג. מגוון הטיפולים גדול (ושמרני) בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה