עצירת שתן - לד"ר קונדריאה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

09/07/2009 | 10:17 | מאת: מירב

שלום ד"ר קונדריאה. פניתי אליך בפורום זה ובמקביל בפורום נוסף , לאור הדחפות.. אני חודש לאחר לידה , ומאז הלידה לא הצלחתי להטיל שתן כלל. עד היום אני מחוברת לקטטר. אני צריכה להחליט בין מעבר לצנטור עצמי או הוצאת צינורית מהבטן (ציסטוסטומי) {או הותרת המצב הנוכחי עם הקטטר}. מה עדיף? מה יוביל לריפוי יותר מהיר? אם עובר חודש מהלידה , אזי הסיכוי המצב ישאר לצמיתות גבוה? מאוד מאוד אודה לתשובה

12/07/2009 | 07:12 | מאת: ד"ר קונדריאה

עניתי בפורום דוקטורס

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה