ניתוח+ מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

29/06/2009 | 08:55 | מאת: דייב

אני בת 51 אישה פעילה מאוד מבחינה גופנית, רזיתי כ-10 קילו. צריכה לעבור ניתוח להרמת שלפוחית השתן.השאלה שלי האם אני יכולה לעבור את הניתוח, ולעשות מתיחת בטן באותו יום. היינו האם ניתן ש2 רופאים יבצאו את הניתוח כל אחד בתחומו. וכמובן האם זה כדאי לשלב. מבחינתי מבחינת זמן ההחלמה הייתי רוצה לשלב את 2 הניתוחים.אשמח לתגובה

01/07/2009 | 17:00 | מאת: ד"ר קונדריאה

עקרונית ניתן לשלב את הניתוחים. בהצלחה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה