בעיה קשה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/06/2009 | 14:40 | מאת: אילה

שלום אני בת 31 סבלתי ואני סובלת במשך 5 שנים מלחץ וכאבים בשלפוחית השתן לפני פיפי ואני לא יכולה להתאפק יש לי כאבים חזקים ובממוצע כל חצי שעה שעה פיפי וכאבים בלילה , לפני שנה וחצי עברתי ניתוח לפרוסקופיה בתל השומר והתגלה שאני סובלת מאנדומטריוזיס, בניתוח הסירו את הנגעים שהיו ליד השחלה , על השלפוחית שתן ובנרתיק , הרגשתי הקלה חלקית לאחר הניתוח אך הכאבים חזרו ואני עדיין סובלת (קיבלתי טיפול בגלולות שכרגע הפסקתי כי אני מנסה להיכנס להריון )יש לציין שטופלתי בעבר בדטרוסיטול שלא כל כך עזר ועוד תרופות שונות, אני מיואשת והרופאים בקופ"ח מפגינים אדישות ולא איכפת להם,עשיתי בדיקות שתן חוזרות תקינות, שמעתי שזה יכול להיות ציסטיטיס איך מאבחנים ואיך מטפלים אני לא יודעת למי לפנות ושוקלת לשלם לרופא פרטי, ב.שאלה שניה רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת כנכות כי זה מפריע לי מאוד לתפקד בעבודה

23/06/2009 | 10:37 | מאת: ד"ר קונדריאה

לצערי יתכן מאוד שהאנדומטריוזיס חזר והוא סביב כיס השתן ומפריע להתמלאותו וגורם כאב. במקביל פני לאורוגינקולוג לשלול בעיה של כיס השתן מסוג דלקת אינטרסטיציאלית שלו העלולה לגרום תופעות דומות. בברכה

20/07/2009 | 18:31 | מאת: אילה

היי תודה , בהמשך להתייעצות אשמח לקבל המלצה על רופא מומחה אפילו פרטי אבל רופא שמכיר את הבעיה ויודע לטפל

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה