צניחת רחם

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/06/2009 | 22:01 | מאת: דורית

אני בת 52, סובלת מצניחת רחם...עדיין לא יודעת באיזו דרגה.. יש לי תור בקרוב שאלתי היא..האם התקנת פסרי.. אפשרי בכל צניחת רחם..והאם זה מתבצע בלי הרדמה? לא מעוניינת לעשות שום ניתוח.... לכן השאלה אם הטיפול יכול לעזור לאורך שנים. תודה

10/06/2009 | 14:03 | מאת: ד"ר קונדריאה

פסרי מלמדים להחדיר ולהוציא לבד וניתן להשתמש בו עד גיל 120 במידה ולא יגרום דלקת או כאב. התאמתו עי רופא אורוגינקולוג. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה