השתנת יתר

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/05/2009 | 20:10 | מאת: מינה

שלום, אני בת 54 חולת סכרת מזה שנה, לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח להרמת שלפוחית השתן . בזמן האחרון הנני סובלת מהשתנת יתר גם ביום וגם בלילה . דבר שמפריע לי לתפקוד היומיומי. האם יש קשר שבטני נפוחה? על איזה טיפול או בדיקות עליי לעבור ? האם יש טיפול לכך? תודה מראש על התשובה.

24/05/2009 | 06:09 | מאת: ד"ר קונדריאה

נראה שהסכרת גורמת למתן שתן תכוף בלילות. במידה והסוכר מאוזן קיים טיול תרופתי להפחתת מספר הנקיטות הלילי. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה